Padia kolektive

Pershendetje!

Duam te dijme nese eshte e mundur qe te behet nje padi kolektive per punetoret e nje kompanie call center-i, te cilet jane larguar nga puna ne shkelje te plote te procedurave te Kodit te Punes dhe justifikimi i kompanise per kete largim nga puna eshte lehtesisht i demantueshem. Kompania ka pretenduar se po i largon per shkak te krizes se Covid-19, ndersa gjate kesaj periudhe ka marre ne pune dhejtera punetore te rinj (te gjitha keto i kemi te vertetueshme me prova dhe dokumenta zyrtare). Ne rastin tone, ne jemi te perfaqesuar nga Sindikata X, e regjistruar dhe e njohur nga Gjykata.

Ju lutem na kontaktoni per informacione me te detajuara te cilat mund te lehtesonin per ta qartesuar situaten!

Me respekt, X, organizator ne Sindikaten X!


Qytetari: B. L. Data: 27 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Padia kolektive”

  1. Ada Dimo Ada Dimo says:

    Pershendetje,

    Ju bejme me dije se ky rast i eshte referuar avokateve te Klinikes se Ligjit ne kuader te vleresimit te ndjekjes se rastit ne gjykate. Do te kontaktoheni nga avokatet e Klinikes per detaje te tjera.

    Faleminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet