Padi penale ndaj prokurorit

Pershendetje,

Dua te di nese mund ta padis prokurorin ne baze te provave? Ku duhet ta bej kete padi ndaj tij? Faleminderit,


Qytetari: A. C. Data: 25 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

2 responses to “Padi penale ndaj prokurorit”

 1. Elona Mone Elona Mone says:

  Pershendetje,

  Ne lidhje me pyetjen tuaj, Lutem na vini ne dispozicion problematiken se per cfare arsyesh kerkoni te beni nje padi ndaj prokurorit dhe ne t’ju japim nje pergjigje me te sakte.
  Nga lloji i konfliktit varet edhe zgjidhja e problemit tuaj. Mbetemi ne pritje te specifikimeve nga ana juaj.

  Gjithe te mirat!

 2. Pershendetje!

  Po, prokurori eshte subjekt i ndjekjes penale per veprime te kundraligjshme qe mund kryeje gjate veprimtarise dhe ushtrimit te detyres qe mban.

  Ne varesi te llojit te vepres penale qe ju do te kallzoni, ndahet dhe kompetenca e prokurorise. Prokuroria e Posacme Kunder Krimit te Organizuar heton ne lidhje me veprat qe kane te bejne me korupsionin, aktiv ose pasiv. Nese vepra qe ju kallzoni eshte e nje natyre tjeter, atehere kompetente per hetimin eshte prokuroria e rrethit. Ne kete rast vete ky organ delegon hetimin te nje prokuror tjeter (psh., nese prokurori punon ne Prokurorine Tirane dosja percillet ne prokurorine e Durresit).

  Faleminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet