Info mbi organizata qe mbrojne te drejtat pronesore te grave

Pershendetje ,

A ka ndonje institucion apo organizate ne dobi te drejtes pronesore te gruas?

Faleminderit


Qytetari: F. L. Data: 24 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Info mbi organizata qe mbrojne te drejtat pronesore te grave”

  1. 1

    Pershendetje,

    Ne Shqiperi operojne nje sere organizatash kombetare dhe nderkombetare, te cilat kane ne fokus te veprimtarise se tyre permiresimin e statusit te grave ne shoqeri dhe arritjen e standarteve per barazine gjinore.
    Nese keni nje problematike konkrete, jeni te lutur ta adresoni prane platformes dhe juristet e platformes do ju informojne mbi zgjidhjet e mundshme ne perputhje me legjislacionin shqiptar ne fuqi.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet