OJF per te drejtat e grave

Pershendetje,

Ju lutem a mund te me thoni ndonje OJF apo organizate qe merret me mbrotjen e te drejtave te grave? Ju faleminderit,


Qytetari: F. L. Data: 5 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “OJF per te drejtat e grave”

  1. Pershendetje,

    Ju sugjerojme t’i drejtoheni Sherbimeve Sociale ne Bashkine e qytetit ku banoni, per t’u informuar ne lidhje me organizatat qe operojne ne rajonin tuaj dhe qe kane ne fokus te veprimtarise se tyre mbrojtjen dhe promovimin e te drejtave te grave.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet