Numri juaj jeshil

Pershendetje,

Ju kam marr ne tel, po me del se nr. 0800 10 10 nuk ekziston. A funksionon sherbimi i ndihmes ligjore falas permes linjes se gjelber? Faleminderit,


Qytetari: L. R. Data: 20 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Numri juaj jeshil”

 1. Ada Dimo Ada Dimo says:
  1

  Pershendetje,

  Numri jeshil eshte funksional dhe te tre aparatet jane te hapur dhe marrin thirrje nga qytetaret. Lutemi te telefononi, nga e hena ne te premte, gjate orarit: 08.00 – 14.00.
  Nese keni nevoje per sqarime mbi problematikat tuaja ligjore mund te paraqiteni edhe ne Zyrat e Ndihmes Ligjore prane Ministrise se Drejtesise, gjate orarit zyrtar te punes.

  Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet