Nuk me aprovohet leja per pune

Dua nje marr nje leje per pune. Aplikoj ne e-albania dhe nuk me aprovohet.  Problemi qendron se une jam ne pune te zeze. Si t’ia bej per te dal e shkuar ne pune ne te tilla kushte? Faleminderit,


Qytetari: E. C. Data: 24 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Nuk me aprovohet leja per pune”

  1. Pershendetje,

    Nese ju nuk jeni i regjistruar si punemarres, atehere ne e-albania nuk ju miratohet leja per pune. Ne keto kushte, nuk kemi si t’ju ofrojme nje zgjidhje per problemin tuaj, pervecse t’i kerkoni punedhenesit tuaj t’ju regjistroje prane sigurimeve shoqerore, persa kohe eshte edhe ne interesin tuaj afatgjate.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet