Noterizimi i diplomes

Pershendetje,

doja te pyesja sa jane tarifat per noterizimin e diplomes dhe listes se notave? Faleminderit,


Qytetari: A. K. Data: 31 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Noterizimi i diplomes”

  1. 3

    Pershendetje. Per kete duhet te interesoheni prane noterit perkates. Por njehsimi me origjinalin i dokumenteve kushton 500-700 leke per cdo dokument. Kjo varet nga noteri. Diploma dhe lista e notave, mund te noterizohen se bashku, duke qene se jane dokumente te lidhura.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet