Nipt sekondar magazinë

Çfarë procedure ndiqet për hapjen e një nipti sekondar magazinë!

Qytetari: A.V.
Data: 15 Shkurt 2023, Kategoria: E-Albania, QKB

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Ju duhet të plotësoni formularin e aplikimit nëpërmjet internetit, duke përdorur funksionin e QKB-së “Aplikoni On-Line”. Nipti sekondar është i njëjti, por ndryshon adresa e ushtrimit të aktivitetit. Tek aktiviteti i ri ju duhet të keni të afishuar NIPT-in me adresën sekondare, duhet të keni një kasë fiskale dhe të gjitha deklarimet dhe detyrimet tatimore do të realizohen si një aktivitet i tërë.
    Nëse asni vështirësi mund të paraqiteni pranë Administratës tatimore.
    Faleminderit!

Lini një Përgjigje