Neni 10/1 i ligjit 9669

Pershendetje nese kerkoj te Urdheri Mbrojtes dhe rehabilitimin nga alkooli a kerkohet akt ekspertim nga IML per te verteruar qe eshte alkoolizuar apo mjafton mendimi i gjyjates per shkak te ngutshmerise se ceshtjes


Qytetari: H. S. Data: 24 June , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Neni 10/1 i ligjit 9669”

  1. Pershendetje

    Cdo kerkim perpara gjykates duhet te mbeshtetet ne prova. Ne keto kushte, ju do te duhet te paraqisni nje akt ekspertimi ose te kerkoni nga gjykata te kryhet nje i tille per efekt te kerkimit tuaj.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet