Ne vijim te pyetjes pyetjes: Pjestim banese

Pershendetje e nderuar avokate Znj Dama, Ju falenderoj per pergjigjet qe me ktheni vazhdimisht ju dhe koleget tuaj! Me keni sqaruar shume qarte sesi funksionon pjestimi i nje banese, por ajo qe une dua te di eshte se nese prinderit nderrojne jete, kujt i takon pjesa e tyre? Faleminderit per mirekuptimin!


Qytetari: E. V. Data: 21 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ne vijim te pyetjes pyetjes: Pjestim banese”

  1. 2

    Pershendetje,

    Nese prinderit nderrojne jete dhe nuk kane lene testament, atehere do i nenshtrohet trashegimise ligjore. Perfitues se trashegimise ligjore jane femijet dhe bashkeshorti/ja, te cilet perfitojne ne pjese te barabarta pasurine e trashegimlenesit.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet