Ne vijim te pyetjes: Perfaqesimi i te miturve ne gjykimin penal

Pershendetje serish,

Faleminderit per pergjigjen tuaj.  Ne aktet perkatese te kerkeses penale kemi shenuar edhe perfaqesuar nga prindi. Doja te dija nese kjo e ndalon femijen te marre pjese aktive ne proces apo ai mund te marre pjese personalisht edhe nese ne akte eshte shenuar emri i perfaqesuesit ligjor? Faleminderit,


Qytetari: .. .. Data: 14 November , 2020, Kategoria: Penale.

One response to “Ne vijim te pyetjes: Perfaqesimi i te miturve ne gjykimin penal”

  1. Pershendetje,
    Pavaresisht pjesemarrjes se perfaqesuesit ligjor te femijes ne proces, femija ka te drejte te jete prezent dhe kjo nuk e pengon qe te jete pjese aktive e procesit. Femija ka te drejte për t’u shprehur e për t’u dëgjuar në të gjitha nivelet e vendimmarrjes për çështje që lidhen me të. Faleminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet