Ne vijim te pyetjes: Ndalese ne Schengen

Pershendetje,

Ndalesa mu be qe ne shtetin tone qe te mos dilja nga Shqiperia. A kane te drejte edhe autoritetet shqipetar te mos me lene te dale nga Shqiperia? Sepse pas kesaj qe me ndodhi per te shkuar ne Maqedoni mora dhe nje ftese pushimesh per ne Turqi gje qe te cilen e refuzova sepse nuk me lene te kaloj kufirin tone. Faleminderit


Qytetari: F. C. Data: 25 September , 2020, Kategoria: Levizje jashte vendit.

One response to “Ne vijim te pyetjes: Ndalese ne Schengen”

  1. 2

    Pershendetje. Nga ana e Drejtorit te Pergjithshem te Policise se Shtetit eshte nxjerre nje urdher per ndalimin e daljes te personave te cilet krahas ekspulsit, kane edhe nje udher deportimi nga zona Shengen. Per te marre nje konfirmim nese emri juaj ben pjese ne kete kategori, duhet t’i drejtoni nje kerkese Drejtorise se Pergjithshme te Kufirit.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet