Ne vijim te pyetjes: Kthimi dhe kompesimi i pronave

Pershendetje,

Une nuk kam bere asnje ankese tek ATP-ja apo ndonje institucion tjeter ne keto 5 vitet e fundit, doni te thoni qe kam humbur mundesin per te mu kthyer ose kompesuar prona? Ka ndonje menyre qe mund te rimarr kompesim? Ju falenderoj


Qytetari: S. S. Data: 22 July , 2020, Kategoria: Ceshtje pronesie.

One response to “Ne vijim te pyetjes: Kthimi dhe kompesimi i pronave”

  1. Pershendetje,

    Duke qene se problemi juaj eshte i lidhur me ceshtje te pronesise se tokes, sipas ligjit 7501, sic ju shpjeguam edhe nepermjet e-mailit, ju duhet te merrni informacion prane Kadastres, per legalizimin dhe prane ATP-se per kompensimin. Faleminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet