Ne vijim te pyetjes: Dorezania (2)

Pershendetje!

Faleminderit per pergjigjen tuaj. Per pronen e paluajtshme qe kam lene si kolateral, ju bej me dije se ne ankandin e trete prona nuk eshte shitur. Brenda 30 diteve nuk me ka ardhur asnje njoftim per sendin, as qe i ka kaluar kreditorit dhe as qe eshte hequr sekuestroja. Por me ka ardhur nje njoftim ku kreditori ka vendosur t’i pezulloj veprimet permbarimore. Pra ne kushtet e mesiperme, si duhet te veproj ju lutem? Ju falenderoj…..!


Qytetari: P. A. Data: 8 December , 2020, Kategoria: Ekzekutimi i detyrimeve.

One response to “Ne vijim te pyetjes: Dorezania (2)”

  1. 1

    Pershendetje. Kontrata e hipotekes do te vijoje te jete e vlefshme dhe pasuria juaj e bllokuar deri ne momentin e perfundimit te afatit te regjistrimit te hipotekes, apo te lirimit te saj me kerkese te kreditorit.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet