Ne vijim te pyetjes: divorci midis shtetases italiane dhe atij shqiptar

Pershendetje,

Në vijim te pyetjeve per divorcin ndermjet shteteses italiane dhe djalit shqiptare, shkova tek Gjendja Civile ne qytetin “X” per te terhequr nje cetifikate familjare dhe nje certifikate akt martese. Nuk ma leshuan duke thene qe duhet ta shkarkosh nga portali e-Albania. Po kjo eshte shtetase italiane dhe si mund ta terheq te e-Albanaia eshte e pamundur, aq me teper qe me djalin qe eshte martuar vajza italiane nuk ka informacion se ku banon dhe nuk ka asnje kontakt. Ju lutem me ndihmoni ku mund ta marr dokumentacion per t’ja bashkengjitur kerkese padise per zgjidhje martese? Ju faleminderit


Qytetari: A. D. Data: 3 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ne vijim te pyetjes: divorci midis shtetases italiane dhe atij shqiptar”

  1. 2

    Pershendetje,
    Ju mund te paraqiteni prane zyrave te ADISA-s per te aplikuar dhe terhequr certifikaten familjare. Ne momentin e aplikimit ju duhet te keni me vehte certifikaten e marteses, se bashku me nje dokument identifikimi tuajin. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet