Ne vijim te pyetjes: Cfare procedure ndiqet kur jepet nje vendim i pavlefshem?

E nderuar avokate Znj.Dorina Ndreka,

Duke ju kerkuar ndjese per shqetesimin dhe duke ju falenderuar per pergjigjen tuaj dhe punen e mrekullueshme qe beni bashke me koleget tuaj, do te doja t’ju sqaroja se ceshtja per te cilen behet fjale eshte ceshtje penale dhe jo ceshtje civile. Gabimi eshte i imi qe nuk ju sqarova. Do te doja te dija se cila procedure ndiqet ne rastin e ceshtjeve penale? Ju faleminderit


Qytetari: A. V. Data: 6 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ne vijim te pyetjes: Cfare procedure ndiqet kur jepet nje vendim i pavlefshem?”

  1. 2

    Pershendetje. Ne rastet e gjykimeve penale, vendimi qe refuzon kerkesen per perjashtimin e gjyqtarit, kundershtohet me rekurs drejtuar Gjykates se Larte (neni 22 i K.Pr.Penale)
    Lidhur me vendimin e paplote, vlen e njejta pergjigje. Duhet te verifikoni nese vendimi qe ju komunikohet nga sekretaria ka problemet qe ju thoni, atehere keto do t’i argumentoni ne Rekurs, se bashku me shkaqet e tjera qe ju pretendoni per perjashtimin e gjyqtarit.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet