Ne vijim te pyetjes: Ceshtje sekrete?

I nderuar av. Z. Abazi, duke ju falenderuar per pergjigjen tuaj teper profesionale dhe te vlefshme, do t ‘iu kerkoja te kini miresine te me pergjigjeni se pse kjo ceshtje konsiderohet nga Gjykata si ceshtje sekrete?


Qytetari: E. V. Data: 7 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ne vijim te pyetjes: Ceshtje sekrete?”

  1. 1

    Pershendetje,

    Ne lidhje me kerkesen tuaj te perseritur per “trajtimin e ceshtjes tuaj, si sekrete nga gjykata”, ne pergjigjet e meparshme, ju jeni informuar ne lidhje me parashikimet ligjore te Kodit te Procedures Penale dhe metodat e ushtrimit te te drejtave tuaja ne procesin penal, per sa i perket ceshtjes suaj konkrete.
    Ne lidhje me kerkesen tuaj, nuk mund t’ju percjell nje pergjigje definitive, pervecse asaj qe ligji parashikon. Nese ju kerkoni informacion me te sakte dhe specifik, ju lutem drejtohuni gjykates dhe shfrytezoni mjetet ligjore qe ligji ju njeh, pasi vetem gjykata mund t’ju jape nje pergjigje perfundimtare dhe shteruese.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet