Ne vijim te pyetjes: vula e thate noteriale

Faleminderit per pergjigjen tuaj. Por kontrata e qirase eshte me afat 30 vjet. Si veprohet ne kete rast?
Faleminderit


Qytetari: M. M. Data: 14 November , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ne vijim te pyetjes: vula e thate noteriale”

  1. Pershendetje. Nisur nga fakti qe behet fjale per nje kontrate qiraje me afat 30 vjecar, e cila duhet domosdoshmerisht te behet me akt noterial, atehere ne zbatim te nenit 69, te ligjit 110/2018 “Per noterine”, akti ose veprimi noterial, që nuk përmban te dy llojet e vulave noteriale, ate te njome dhe te thate, nuk është i vlefshëm. Ju mund te paraqiteni prane zyres noteriale per te kerkuar ndreqjen e aktit noterial, pasi mund te jete nje lapsus.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet