Ne vijim te pyetjes: Avokat falas per te mitur

Pershendetje serisht,
Faleminderit per asistencen e vazhdueshme. Sic dhe kam pyetur me pare, ceshtja eshte e karakterit penal (me te demtuar akuzues). Kerkesen per ndihme juridike ta dorezoje se bashku me kerkesen penale per gjykim apo duhet dorezuar paraprakisht ne gjykaten civile per shqyrtim ne dhome keshillimi?


Qytetari: .. .. Data: 27 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ne vijim te pyetjes: Avokat falas per te mitur”

  1. Pershendetje,

    Referuar ligjit per ndihmen juridike falas, viktimat e mitur kane te drejten e ndihmes juridike pavaresisht te ardhurave te tyre apo familjes se tyre.
    Kërkesa për ndihmë juridike dytësore mund te paraqitet në gjykatën kompetente para ose se bashku me kerkesen penale per gjykim.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet