Ne vazhdim te pyetjes : Gjykata administrative

Pershendetje serisht , ju falenderoj per pergjigjen e dhene .

Dua te di nese : Nese une depozitoj padine ne gjykate ne shtatore, ne baze te nenit 17 shkronja “ç” , sa do me duhet qe gjykata te caktoj daten e gjyqit ? Ka ndonje afat ? Apo gjyqet ne gjykate administrative behet pa pale ne dhome keshillimi ?

Dhe a duhet te iki une vete ne gjykaten administrative ta derzoj ne sekretari apo mund ta coj me poste , pasi e kam shume large ? Po tarifen e gjykates nese e derzoj me poste si duhet ta paguaj ?

Faleminderit , dhe ju uroj nje dite te mbare !


Qytetari: E. Z. Data: 13 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ne vazhdim te pyetjes : Gjykata administrative”

  1. 1

    Pershendetje
    Ju mund ta depozitoni padine personalisht prane sekretarise se Gjykates ose nepermjet postes, eshte ne zgjedhjen tuaj nese do dergoni edhe tarifen e padise me ane te postes, nese jo ju do njoftoheni nga gjykata per te paguar kete detyrim.

    Ne momentin qe padia depozitohet, do hidhet ne short dhe percaktohet cili gjyqtar do gjykoje ceshtjen, ne varesi edhe te ngarkeses ne vijim do caktohet dhe seanca, per te cilen ju do njoftoheni te jeni prezent.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet