Ne vazhdim te pyetjes – Dispozitivi

Sa dite pas shpalljes ne seance del dispozitivi ne sekretarine e gjykates? Faleminderit,


Qytetari: 3. S. Data: 9 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ne vazhdim te pyetjes – Dispozitivi”

  1. Pershendetje
    Qe diten e neserme mund te shkoni prane sekretares se Gjyqtarit qe ka dhene vendimin dhe te kerkoni dispozitivin .
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet