Ne lidhje me rregjistrimin ne vendbanim te ri

Njihet si dokument rregjistrimi si banor ne njesine bashkiake deklarata noteriale e bashkejetuesit qe jetojme bashke per nje kohe te pacaktuar dhe pa pagese ?


Qytetari: A. T. Data: 7 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ne lidhje me rregjistrimin ne vendbanim te ri”

  1. Ada Dimo Ada Dimo says:
    1

    Pershendetje,

    Nder dokumentat qe kerkohen nga njesia administrative ku ndodhet vendbanimi i personit, është edhe Kontrate Qiraje ose Kontrate huaperdorje. Ne kete kuptim deklarata noteriale e leshuar nga bashkejetuesi juaj, ku deklaron je ju jetoni se bashku me te, ne njejtin ambjent, mund te interpretohet dhe si Kontrate Huaperdorje. Ne rast se del ndonje problem ne praktike, mund te procedoni me nenshkrimin e nje kontrate huaperdorje midis jush dhe bashkejetuesit tuaj.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet