Ne lidhje me pronat

Doja te aplikoja per certifikatene e pronesise dhe me vjen nga hipoteka nje leter ku thote qe shtepine time e ka dikush tjeter , nderkohe une kam vertetim nga hipoteka, kontraten e shitjes mes meje dhe personit qe e ka patur shtepine para meje, cfare duhet bere ne kete rast?


Qytetari: E. E. Data: 24 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ne lidhje me pronat”

  1. Pershendetje. Hapi i pare eshte qe te aplikoni per nje kopje te dosjes se pronesise se personit tjeter, per te pare se cili eshte titulli pronesise mbi bazen e te cilit eshte bere regjistrimi ne emer te personit tjeter. Ne vijim, mund te vleresohet situata se cila eshte situata nga pikepamja ligjore dhe cila eshte rruga qe duhet te ndiqni per ta zgjidhur.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet