Ne lidhje me plotesimin e librezes se punes

Pershendetje,
Jam nje qytetar qe kam punuar ne nje kompani dhe pas shkeputjes nga puna ne kete kompani kam marre librezen e punes te vulosur.
Doja te dija nese libreza e punes duhet te jete e vulosur per cdo rast qe un kam pasur ndryshim deryre ne pune apo vuloset vetem 1 here.
Falemindeit dhe gjithe te mirat!

Qytetari: I.S.
Data: 17 Shtator 2023, Kategoria: Puna

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

Lini një Përgjigje