Ne lidhje me plotesimin e formularit te ndihmes juridike dytesore

Pershendetje,

Ju lutem a mund te me ndihmoni per plotesimin e sakte te formularit te ndihmes juridike dytesore? Ku duhet ta dorezoj pas plotesimit? Faleminderit per informacionin,

Qytetari: L.L.
Data: 9 Prill 2022, Kategoria: Kërkesë për ndihmë juridike dytësore

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Per te marre asistencen e duhur ne plotesimin e formularit per ndihme juridike dytesore, Ju mund te drejtoheni prane Qendrave te Sherbimit te Ndihmes Juridike Paresore prane vendbanimit tuaj.
    Ne linkun https://ndihmajuridike.gov.al/index.php/ndihma-juridike-paresore, mund te informoheni mbi vendndodhjen dhe kontaktet e punonjësve të qendres, klinikes se ligjit apo organizates jofitimprurëse, qe operon prane vendbanimit tuaj dhe prane se ciles mund te paraqiteni per te marre asistencen qe interesoheni.
    Nderkohe, per me shume informacion mbi kushtet e perfitimit, dokumentacionin e nevojshem dhe modalitetet e depozitimit te kerkeses per ndihme juridike dytesore, mund te konsultoheni me linkun https://ndihmajuridike.gov.al/index.php/dytesore.

    Faleminderit,

Lini një Përgjigje