Ne lidhje me pershpejtimin e ceshtjes gjyqesore

Pershendetje,

Jam X.Y. Jetoj ne Greqi dhe jam ne nje proces gjyqesore ne Vlore. Ish bashkeshorti ka ankimuar ne Gjykaten e Apelit Vlore. Une kam krijuar lidhje te re dhe kam lindur nje vajze ne Greqi dhe nuk po e rregjistroj dot. Kam bere nje kerkese drejtuar gjykates per pershpejtim gjyqi ne Shqiperi.  Sa mund te zgjas pergjigja? Ju lutem me ktheni pergjigje. Faleminderit,


Qytetari: S. D. Data: 5 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ne lidhje me pershpejtimin e ceshtjes gjyqesore”

  1. 1

    Pershendetje

    Gjyqtari i ceshtjes, sapo te njihet me kerkesen tuaj, duhet te marre nje vendim nese miratohet apo jo kerkesa per pershpejtim te ceshtjes. Kjo varet ne cdo rast nga ngarkesa e gjykates dhe rendi i gjykimit te ceshtjeve.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet