Ne lidhje me diplomen

Pershendetje,

Kam mbaruar politeknikumin ne vitin 1986. Diploma me ka humbur. Arkivat e shkolles jane djegur. Si duhet te veproj per te pasur serish diplomen apo cdo lloj dokumenti qe provon se kam perfunduar kete shkolle? Faleminderit,


Qytetari: A. V. Data: 22 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ne lidhje me diplomen”

  1. Pershendetje. Nese dokumentet nuk gjenden as prane Drejtorise perkatese te Arkives, atehere ju mund te provoni t’i drejtoheni Gjykates me nje kerkese per Vertetimin e Faktit te kryerjes se studimeve. Ne kete rast procesi i te provuarit eshte i veshtire dhe ju krahas deshmitareve do t’ju duhet patjeter te siguroni prova shkresore, qofte edhe te terthorta qe e provojne kryerjen e studimeve. Per me teper fakti i perfundimit te studimeve eshte i lidhur dhe me vleresimin perkates te notave, qe eshte e pamundur te kryhet ne rruge gjyqesore.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet