Ne cilen prokurori dorezohet kallzimi

Pershendetje.
Dua te bej kallzim penal per fallsifikim provash ne vendim gjyqesor dhe shperdorim detyre te gjyqtareve te gjykates apelit civil dhe gjyqtarit te shkalkes se pare.
Kujt duhet ti drejtohem me kalkzim penal ; Spakut apo Prokurorise te rrethit gjyqesor ?


Qytetari: V. P. Data: 27 January , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ne cilen prokurori dorezohet kallzimi”

  1. Në kompetencën lëndore të Spakut janë veprat penale të “Korrupsionit” dhe “Krim i organizuar”. Duke qenë se nuk jemi përpara këtyre veprave penale, por “Falsifikimit” dhe “Shpërdorim detyre” kompetencë lëndore për këto vepra penale ka Prokuroria pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor në territorin e së cilës pretendohet se është kryer vepra penale.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet