Ndryshimi i mbiemrit te certifikata e pronesise

Pershendetje,
Po pyes ne emer te nje te afermeje qe quhet BK.
Ka zgjidhur martesen dhe ka ndryshuar mbiemrin nga B ne K. Ne nje prone qe ka ne Tirane, certifikata e pronesise eshte me mbiemrin e marteses. Tani po behen aplikimet per shperblimet e demeve nga termeti dhe nuk perputhen mbiemrat. Cfare dokumentacioni duhet per te ndryshuar mbiemrin?


Qytetari: G. B. Data: 10 June , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ndryshimi i mbiemrit te certifikata e pronesise”

  1. Pershendetje! Ju mjafton te paraqisni vendimin e gjykates per zgjidhje martese te formes se prere, ose nje certifikate familjare ku te pasqyrohen ndryshimi i mbiemrit. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet