Ndryshimi emrit

Pershendetje,

Kur vajza ime te mbushe moshen 18 vjec, a mundet te ndryshoj nje germe ne emrin e saj? Faleminderit,


Qytetari: J. D. Data: 17 February , 2021, Kategoria: Gjendja civile.

One response to “Ndryshimi emrit”

  1. Pershendetje
    Po, brenda 1 viti qe femija mbush moshen madhore 18 vjec, dhe vetem nje here, ka te drejte te ndryshoje germen (ose emrin), sipas procedurës së parashikuar në nenet 57/1 deri në 57/10 të ligjit “Per gjendjen Civile”, i ndryshuar. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet