Ndryshim mbiemri pas martese

Përshëndetje,

Unë me bashkëshorten time kemi bërë celebrim dhe në fillim ajo ka pranuar të marrë mbiemrin tim. Tani unë dua qe ajo të marre serish mbiemrin e saj. A eshte e mundur kjo? Nese po, cilat janë procedurat e ndryshimit të mbiemrit? Faleminderit,


Qytetari: K. K. Data: 10 December , 2020, Kategoria: Gjendja civile.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet