Ndryshim emri

A ka ndonje menyre per te ndryshuar emrin e femijes 5 muajsh pervec rastit kur te beje 18 vjec?


Qytetari: A. K. Data: 22 February , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ndryshim emri”

  1. 2

    Pershendetje. Te vetmet raste kur ligji parashikon mundesine e ndryshimit te emrit te personit, jane emri i perkohshem, kur personi ben 18 vjec, deri ne 19 vjec dhe kur ka raste papershtatshmerie. Ne te dyja rastet kerkesa mund te behet vetem nga vete personi dhe jo nga prinderit, apo kujdestaret ligjore.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet