Ndihme per kerkesen per kalimin e pronesise

Kemi bere aplikim per kalimin e pronesise te objektit ne perdorim me date 21/05/2021 ne kadastren e Durresit dhe akoma nuk kemi marr pergjigje. Donim te dinim ku mund te interesohemi per te marre pergjigje per kerkesen tone.

Qytetari: H.K.
Data: 13 Shtator 2022, Kategoria: Procedura administrative

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. 1

    Pershendetje. Ne kushtet kur ju ka kaluar afati per te marre sherbimin perkates nga ana e Agjencise Shteterore te Kadastres, duhet te beni nje Ankim prane Drejtorise Qendrore te Kadastres, duke kerkuar marrjen e masave qe te merrni sherbimin per te cilin keni aplikuar. Bashkengjitur ankimit dergoni dhe nje kopje te mandatit te pageses, qe verteton aplikimin.
    Nderkohe duam t’ju bejme me dije se per arsye se pjesa me e madhe e drejtorive rajonale te kadastres jane duke punuar me nje numer me te vogel punonjesish se kapaciteti, ka nje ngadalesim te proceurave ne pergjithesi per te gjitha sherbimet.

Lini një Përgjigje