Ndihme ligjore mbi te drejtat e femijeve

Kam nevoje te keshillohem per te drejtat e femijeve te mi. A mund te me ndihmoni ju me menyra ligjore? Si mund t’ju kontaktoje? Faleminderit


Qytetari: E. P. Data: 29 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

2 responses to “Ndihme ligjore mbi te drejtat e femijeve”

 1. Prshendetje,

  Ne menyre qe ju te perfitoni keshillim ne lidhje me te drejtat e femijeve tuaj, do te duhet te adresoni shqetesimin tuaj nepermjet kanaleve te meposhtem:
  – drejtoni pyetjen dhe shqetesimin tuaj ne platformen “juristionline.al” dhe nje prej juristeve do t’ju pergjigjet. Te dhenat tuaja personale nuk publikohen ne platforme.
  – drejtoni pyetjen dhe shqetesimin tuaj, ne adrese te vetem nje juristi (nese deshironi qe problemi juaj te mbetet me diskret);
  – ne rast se ju kerkoni te diskutoni dhe keshilloheni drejteperdrejte, do te duhet te prisni hapjen e zyrave te ndihmes ligjore dhe te drejtoheni aty per te marre sherbimin e nevojshem.

  Faleminderit

 2. Per t’ju mundesuar nje keshillim ligjor lidhur me te drejtat e femijeve tuaj, eshte e nevojshme qe te na thoni konkretisht se cili eshte problemi (shqetesimi) juaj, apo lidhur me cilen fushe specifike kerkoni qe t’ju keshillojme. Faleminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet