Ndihme

Pershendetje,

Kam lek borxh dhe me kercenojne me jeten e familjes. Ju lutem si mund ta zgjidh me shtet/me ligj kete situate? Faleminderit,


Qytetari: D. K. Data: 12 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ndihme”

  1. Pershendetje
    Ju mund t’i drejtoheni policise ose Prokurorise se Rrethit, ku ju banoni per te denoncuar kanosjen dhe kercenimet qe ju behen. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet