Ndihma juridike , perjashtimi i avokatit

Pershendetje , kam perfituar ndihme juridike para 2 muajsh … doja te dija ne qofte se nuk e dua ate avokate qe ka percaktuar gjykata si mund tja bej , pasi avokaten qe ma ka caktuar gjykata ka ber 1 gjyq me palen qe une do hap padi . Faleminderit


Qytetari: R. T. Data: 11 October , 2019, Kategoria: Uncategorized.

2 responses to “Ndihma juridike , perjashtimi i avokatit”

  1. Thjesht mund tja kerkosh gjykates ne seance ose perpara fillimit te procesit ne sekretari me kerkese me shkrim kete fakt, dhe nese Gjykata cmon se pretendimi juaj eshte i bazuar, e zevendeson

  2. Mund të kërkosh përpara gjykatës që po gjykon çështjen, revokimin e Avokatit për shkak se është në konflikt interesi dhe caktimin e një Avokati tjetër që mund të mbrojë interesat e tua në mënyrë më efikase.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet