Ndertimi

Pershendetje,

Jam i interesuar te di nese eshte e mundur qe te ndertoj nje banese 100-150 m2 me dy kate banimi ne nje siperfaqe trualli 100-150 m2 ne zonen e Farkes? Cfare parashikojne rregullohet e ndertimit? Faleminderit,


Qytetari: B. S. Data: 19 February , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ndertimi”

  1. Pershendetje. Pyetja qe ju ngrini eshte pyetje per nje inxhinier ndertimi, i cili mund t’ju llogarise distancat nga ndertimet e aferta, si dhe koeficentin e ndertimit ne perputhje me planini e zhvillimit te zones ne te cilen ju ndodheni.
    Ne cdo rast per te krijuar ju nje ide, mund te shikoni rregulloren per zhvillimin e territorit, te cilen mund ta gjeni ne kete link: http://extwprlegs1.fao.org/docs/pdf/alb163386.pdf

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet