Nderrimi i mbiemrit

Mamaja dh babai im kur jane martuar kane mbajtur secili mbiemrin e tij dhe une pastaj kam marr mbiemrin e nenes, ndersa motra dhe vellai me te vegjel kane marr mbiemrin e babit. Tani a ka mundesi qe ne femijet ti mbajne te 2 mbiemrat? Faleminderit


Qytetari: R. M. Data: 29 June , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Nderrimi i mbiemrit”

  1. Pershendetje. Legjislacioni shqiptar nuk parashikon mbajtjen e dy mbiemrave. Referuar Kodit te Familjes dhe ligjit per gjendjen civile, te gjithe femijet duhet te kishin te njejtin mbiemer. Ky mund te ishte i nenes, ose i babait, ne varesi se per cilin prej tyre prinderit binin dakord. Nese nuk arrihet dakordesia, mbahet mbiemri i babait.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet