Nderhyrja tek gjyqtari

Pershendetje

Jam i informuar se pala e pandehur ne procesin penal, ku une jam viktime, nepermjet nje avokateje te njohur (nuk eshte mbrojtesja e tij ligjore) ka komunikuar me gjyqtaren e ceshtjes, duke u perpjekur per te zbutur ceshtjen ose per t’i mbushur mendjen per ate qe ata mendojne. Kete e bejne jo zyrtarisht, jo ne seance sipas ligjit dhe fakteve. Cfare mund te bej per te denoncuar kete rast? Si duhet te veproje? Faleminderit,


Qytetari: S. A. Data: 9 January , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Nderhyrja tek gjyqtari”

  1. Pershendetjw
    Nese ju keni pretendime se gjyqtari i ceshtjes nuk eshte i paanshem ne gjykimin e rastit , ju mund te kerkoni perjashtimin e gjyqtarit .
    Gjithashtu nese pretendimet tuaja i keni ta faktuara mund ta denonconi rastin ne Prokurori.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet