Ndarje nga trungu familjar

Përshëndetje,

Jam 20 vjeçe, studente në Shqipëri. Dua të bëj ndarjen nga trungu familjar sepse dua të jem e pavarur nga prindërit. Unë nuk kam asnjë pronë të regjistruar në emrin tim. A mundem të aplikoj për ndihmë ekonomike meqë jam e papunë dhe nuk kam asnjë të ardhur? (pasi të ndahem nga trungu).
Faleminderit!


Qytetari: A. R. Data: 21 December , 2020, Kategoria: Gjendja civile, Ndihma Ekonomike.

One response to “Ndarje nga trungu familjar”

  1. Pershendetje. Ju keni te drejte qe te aplikoni per ndihme ekonomike, por vendimmarrja eshte e mbeshtetur ne nje sistem pikezimi dhe lista e perfituesve varet nga kerkesat dhe aplikimet prane cdo njesie perkatese. Ju keni te drejte ta ankimoni vendimin per mosperfitimin e ndihmes ekonomike.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet