Ndarje nga certifikata familjare vendim gjyqsor divorci

Pas vendimit te gjykates per divorc eshte dhe vendimi per gjendjen civile. Dergesa behet nga posta apo nga vete personi?

Qytetari: M.M.
Data: 13 Shtator 2023, Kategoria: Gjendja civile

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

Lini një Përgjigje