mundesite per te perfituar nga paketat e ndihmes financiare- COVID 19

Jam nje zonje e operuar me mase tumorale ne kok ne shtator te vitit te kaluar. Per nje periudhe 6 mujore isha me raport mjekesor deri me dt. 16 mars.  Tani kam mbetur pa pune e pa KEMP e pa asnje te ardhur. Cilat jane mundesite e mia per te perfituar nga paketat e ndihmes financiare dhe masat e tjera lehtesuese te shpallura nga qeveria kete periudhe?  Faleminderit,


Qytetari: A. S. Data: 16 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “mundesite per te perfituar nga paketat e ndihmes financiare- COVID 19”

  1. Pershendetje. Ne kushtet ne te cilat jeni, nuk perfshiheni ne kategorite te cilat kane te drejte te perfitojne nga paketat e ndihmes financiare.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet