Mundesia e levizjes mes qyteteve

Pershendetje, jam nga Malesia e Madhe dhe studioje ne Tirane. Une jam ne Malesi te Madhe qekur ka nisur karantina. Nderkohe jam e detyruar te vazhdoje te paguaj qerane e shtepise ne Tirane, pasi nuk kam mundesi te marr sendet personale per te mbyllur perfundimisht qerane. Cfare mundesish kam qe te marr leje qe te mund te marr sendet e mia personale ne Tirane? Faleminderit,


Qytetari: M. R. Data: 26 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Mundesia e levizjes mes qyteteve”

 1. Ada Dimo Ada Dimo says:

  Pershendeje,

  Ne rast se dispononi nje automjet personal, ju mund te aplikoni per “leje per mjet” ne portalin e-Albania.
  Ne rast se nuk dispononi automjetin tuaj personal, atehere ju mund te kontaktoni me nje subjekt qe ofron sherbime transporti, tip furgon, te cilat aplikojne ne e-Albania per “leje qarkullimi per biznesin” dhe kryejne aktivitetin duke respektuar masat e sigurise kunder Covid-19.
  Gjithashtu per te vleresuar lejueshmerine e cdo lloj mundesie tjeter qe mund te keni, ju duhet te kontaktoni me policine e shtetit ne nr e telefonit 129.

  Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet