Model ankimi per zenie afati dhe plotesimin e tij.

Pershendetje,

Ju lutem a mund te me ndihmoni me ndonje model ankimi zenie afati dhe po ashtu me nje model dokumenti per plotesim ankimi? Faleminderit


Qytetari: J. S. Data: 24 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Model ankimi per zenie afati dhe plotesimin e tij.”

  1. Ada Dimo Ada Dimo says:

    Pershendetje,

    Sherbimi i ofruar ne kete platforme konsiston ne orientimin, keshillimin dhe informimin ligjor mbi problematika ligjore konkrete specifike te parashtruara nga qytetaret. Kjo platforme dhe sherbimi ligjor qe jepet konsiston ne dhenien e ndihmen paresore ne perputhje ligjin 111/2017 “Per ndihmen ligjore te garantuar nga shteti”.
    Nese jeni nje nga subjektet e parashikuara nga ligji nr. 111/2017, si personat te cilet nuk kane mundesi finaciare si dhe subjektet te cilat cilesohen si kategori te vecanta, ju mund te kerkoni nje avokat falas ne perputhje me parashikimet ligjore. Nese jeni ne keto kushte ju mund te asistoheni ne plotesimin e fomulareve per ndihme dytesore, ne nje nga Zyrat, Qendrat, Klinikat e ligjit.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet