Mund te behet faza e dyte e pjestimin te pasurise pa avokati?

Pershendetje. Se bashku me motren time kemi hapur nje proces gjyqsore prane Gjykates Tirane per pjestimin e pasurise apartament, trashegimi nga prinderit tane kundrejt kunaten dhe mbeses sone. Faza e pate e procesit perfundoi duke lexuar pjestimin e pasurise sipas bashkepronareve per te cilet palet ndergjyqese nuk kane kundershtim. Pyetja ime eshte nese eshte e lejueshme qe faza e dyte te mos kemi avokati dhe ta ndjekim vete gjyqin? Mendojme se e kemi studiuar ligjin dhe raste te ngjashme dhe nese mund te kemi dhe keshillimin tuaj


Qytetari: M. N. Data: 24 June , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Mund te behet faza e dyte e pjestimin te pasurise pa avokati?”

  1. Pershendetje
    Ju keni te drejten te perfaqesoni me personalisht ose me avokat, kjo eshte ne zgjedhjen tuaj.

    faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet