Moslikujdimi i kredise

Pershendetje,

Para nje viti kam marr nje kredi prej 200 mije lekesh. Kam qene ne pamundesi per ta paguar pasi kam nje vajze te vogel 1 vjece e pak dhe duke qene se babai i vajzes nuk eshte prezent, jam e detyruar te bej cdo gje vete. Para disa ditesh me kontaktuan, besoj nga zyrat e bankes, qe nese nuk e shlyeja kredine, totali i ci ishte 390 mije leke te vjetra dhe pavaresisht nga shuma e vogel, do te leshonin urdherin e ekzekutimit.  Doja te dija cfare duhet bere ne keto raste? Cfare ndodh kur leshohet urdhri i ekzekutimit? Ju faleminderit,

Qytetari: P.D.
Data: 19 Maj 2022, Kategoria: Ekzekutimi i detyrimeve

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Pala kreditore kerkon leshimin e urdherit te ezekutimit nga Gjykata me qellim qe nepermjet ketij urdheri ti drejtohet Zyres se permbarimit per te vjele ne menyre te detyrueshme nese ende nuk arrini te shlyeni vullnetarisht detyrimin e prapambetur. Vjelja ne menyre te detyrueshme nenkupton vendosjen e bllokimit te llogarive bankare qe dispononi, vendosje sekuestro te pasurive te luajtshme ose paluajtshme ne emrin tuaj.
    Faleminderit.

Lini një Përgjigje