Me kontaktojne per kredite e prapambetura ne facebook

Pershendetje,

Une kam dy kredi te prapambetura dhe me jane nisur letra ne adresat e puneve ku punoja.  Gjithashtu me eshte shkruajtur edhe ne facebook. A shkelen te drejtat e privatesise sime me keto veprime?

Faleminderit


Qytetari: E. Q. Data: 28 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Me kontaktojne per kredite e prapambetura ne facebook”

  1. Pershendetje. Nga ana e sherbimit permbarimor duhet te perdoret vetem adresa, numri i telefonit, apo adresa elektronike qe ju keni deklaruar. Gjithsesi njoftimi juaj prane adreses se punes nuk perben shkelje ligjore. Dergimi i njoftimeve ne facebook, nuk eshte i rregullt dhe nuk perben as njoftim ne baze te dispozitave te Kodit te Procedures Civile. Ju keni te drejte qe t’i shkruani zyres se sherbimit perbmarimor perkates, duke i njoftuar adresen tuaj te komunikimit dhe detyrimin e tyre, qe te mos ju kontaktojne ne adresa te tjera, apo ne menyra te tjera komunikimi.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet