me kane humbur dokumentat dhe nuk leviz dot per shkak te situates

Mua me kane humbur pashaporta dhe karta e identitetit. Si mund te veproj ne kete rast, sepse me eshte thene qe ne daten 23 mund te bejme denoncimin. Por si do mund te leviz une per aq kohe sa eshte caktuar me dal? Faleminderit,


Qytetari: N. B. Data: 18 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

2 responses to “me kane humbur dokumentat dhe nuk leviz dot per shkak te situates”

  1. Pershendetje! Permes aplikacionit e- Albania mund te marresh certifikaten personale, e cila ka edhe nr peronal te identitetit. Ju sugjeroj te beni paraprakisht nje kerkese per leje- dalje dhe menjehere te paraqiteni ne komisariatin e policise ku do beni edhe denoncimin perkates. Faleminderit

  2. Pershendetje,
    Nepermjet llogarise suaj apo te nje familjari tuaj ne e-albania mund te nxirrni lejen ditore per dalje 90 min ose ne raste emergjence Ju mund te kontaktoni me policine e shtetit ne numrin e telefonit 129 per te njoftuar levizjen tuaj dhe arsyet perkatese.
    Nese do te levizni me automjetin tuaj privat, per te aplikuar per levizje mjeti personal mund te klikoni ne linkun http://autorizime.asp.gov.al/apply
    Faleminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet