Mbiemri per viza

Pershendetje, |

Jam e martuar dhe kam kurorezim, por mbiemrin nuk e kam nderruar per shkak qe mos me nxjerr pasaporten e dokumentet prap. Femijet i kam ne mbiemer te burrit normal, por tash burri do te dergoje dokumentat qe te aplikoje une per vize. A vleresoni se do me nxjerrin probleme per vizen per shkak te mosnderrimit te mbiemrit? Faleminderit


Qytetari: V. K. Data: 31 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Mbiemri per viza”

  1. 2

    Pershendetje! Jo, fakti qe keni mbajtur mbiemrin tuaj nuk mund te jete problem per vizen, ju e vertetoni me ane te certifikates se marteses faktin qe jeni te martuar. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet