Mbiemri dhe viza gjermane

Përshëndetje,

Së shpejti do të martohem, por nuk dua të ndërroj mbiemër. A përbën kjo një problem për vizën në Gjermani, edhe pse do të ketë një çertifikatë martese, por secili prej nesh do te mbaje mbiemrat e vetë?
Faleminderit.


Qytetari: R. G. Data: 23 February , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Mbiemri dhe viza gjermane”

  1. 1

    Pershendetje
    Vleresoj se, mbajtja e mbiemrit tuaj te vajzerise pas lidhjes se marteses, nuk ndikon ne lidhje me vizen ne Gjermani, si dhe me dokumentet e identifikimit pasaporte apo karte identiteti. Persa kohe mbiemri juaj nuk ka ndryshar, nuk kerkohet ndryshimi i ketyre dokumentave. Faleminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet